En Ar

دانشگاه ايلام ميزبان دومين استارت آپ استان ايلام در حوزه  گردشگري

دکتر محمد علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام اعلام کرد که دومين استارت آپ استان ايلام در حوزه گردشگري و صنايع دستي از روز چهارشنبه 4 اسفند ماه تا جمعه 6 اسفند ماه به مدت 3 روز در دانشگاه ايلام برگزار مي گردد. در اين رويداد، 97 نفر از جوانان و صاحبان فکر و انديشه در حوزه هاي فناوري اطلاعات، گردشگري، صنايع دستي و کسب وکار تحت راهنمايي  7 نفر از فعالان حوزه کسب و کار در قالب تيم هاي 10 نفره به تمرين و آموزش کسب و کار مي پردازند.
ايشان افزود اين استارت آپ با همکاري شتابدهنده کيانا به نمايندگي از بخش خصوصي  ، معاونت اقتصادي استانداري، سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، پارک علم و فناوري و اداره کل فناوري اطلاعات  و ارتباطات استان برگزار مي شود.
ايشان همچنين افزود چنانچه جوانان و فارغ التحصيلان دانشگاهي مايل باشند برگزاري برنامه هايي از اين قبيل براي افزايش مهارت هاي کسب و کار مي تواند در اولويت هاي دانشگاه ايلام قرار بگيرد.
دکتر علي اکبري  همچنين  از برنامه ريزي براي اجراي سومين رويداد شتاب استاني در حوزه کشاورزي و گياهان دارويي خبر داد و اعلام نمود که دانشگاه  ايلام  در راستاي  برقراري تعامل بين دانشگاه  و صنعت  مي کوشد تا با برگزاري چنين فعاليت هايي زمينه را براي طرح ايده هاي نوآورانه و بروز  خلاقيت  فارغ التحصيلان دانشگاهي  فراهم نمايد.

دانشگاه ايلام ميزبان دومين استارت آپ استان ايلام در حوزه  گردشگري